"Een riem helemaal" International Cooperation Summit Forum Advisory Comité heeft de eerste vergadering gehouden

Van 16 tot 17, 2018 werd de eerste vergadering van de International Comited Summit Forum Advisory Comité in Beijing in Beijing gehouden.

De directeur van het Politiek Bureau van het CPC Central Committee en de directeur van het Centraal Buitenlandse Zaken Comité, woonde Yang Jiechi de openingsceremonie bij en ontmoette gezamenlijk alle leden.

Zhang Jun, plaatsvervangend directeur van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, woonde de relevante activiteiten bij, en de minister van Buitenlandse Zaken Assistent Zhang Jun, zoals de Chinese leider die de vergadering voorziet. De bijeenkomst besprak het initiatief "One Riem" en de United Nations Sustainable Development Agenda en de economische groei van de wereld, "One Belt" Internationaal Samenwerking Sleutelgebied en Mechanisme en Capaciteitsconstructie.

De leden worden zeer gewaardeerd aan "al de manier" initiatieven, actief evalueren de voortgang van de relevante internationale samenwerking en geloven dat de constructie van "een riem helemaal" bevorderlijk is voor het bevorderen van de constructie van open wereldeconomie, het bevorderen van duurzame ontwikkeling van Landen en reageert op wereldwijde uitdagingen.

Het Comité beveelt aan dat alle partijen doorgaan met het bouwen van een deelprincipe, met Infrastructure-interconnectie, het versterken van de pragmatische samenwerking op verschillende gebieden, het bereiken van meer vroege oogstresultaten en helpen bij het implementeren van de Agenda voor duurzame ontwikkeling van de Verenigde Naties om koppeling en gemeenschappelijke ontwikkeling te bereiken.

Leden kijken uit naar de tweede "One Riem" International Cooperation Summit Forum die in 2019 wordt gehouden om aan te volharden in het handhaven van multilateralisme, verdiepingspartnerschap, verbetering van het mechanisme en de capaciteitsopbouw en het verkrijgen van meer positieve resultaten, op zoek naar samenwerking en win-win, en stelt voor deze constructieve aanbevelingen.

Het Adviescomité is een non-profit, internationaal beleidsadviesbureau en de hoofdfunctie is om intellectuele steun te bieden voor de ontwikkeling van "All the Way" International Cooperation Summit Forum. Het Comité wordt bediend door relevante nationale politieke, internationale organisatie-leiders, bedrijfsleiders en bekende geleerden in de relevante velden en hebben deelgenomen aan de AD IC-activiteit.

Het huidige lid omvat: Voormalig Itali? Premier, voormalig EU-raad, president Prodi, Franse premier Rafa, Egypte Premier Salazif, Rusland Voormalige minister van Buitenlandse Zaken, Voorzitter van de Internationale Commissie, Ivanov, Indonesi?, Handel, Toerisme en Creatieve Secretary Feng Huilan, de Verenigde Naties Azi?-Pacific Comité, Executive Secretary A Hertar, de Britse vice-president van het Afrika-commissie van de United Nations Executive Secretaris van de Latijnse Universiteit van Economische Raad, Balsena (Special Guest), de voormalige plaatsvervangend directeur van de Wereldbank, Lin YIFU, de ereconse van Peking University National Development Research Institute, Assistant Zhang Jun, Minister van Buitenlandse Zaken.